Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Brent rregjistrohet në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të premteje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 1.8 për qind, dhe u tregtuan me 49.10 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 1.63 për qind, dhe u tregtuan me 45.15 dollarë amerikanë për fuçi.

Monitor,  07.03.2020