Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Jahti luksoz që furnizohet me energji diellore

Pothuajse gjithçka po merr një pamje të qëndrueshme dhe me efiçencë energjie, madje edhe jahtet luksoze, me sa duket. ‘Yachts Serenity” me bazë në Grand Cayman sapo treguan dy nga modelet e tyre të reja për jahtet që furnizohen me energji diellore, duke i ekspozuar ato në Miat International Boat.

Serenity 64 dhe Serenity 74 do të kushtojnë përkatësisht 3.3 milion dhe 5.5 milion dollarë. Deri më tani, dy modele të llojit 64  janë prodhuar, ndërsa 74 është ende në prodhim. Jahtet janë krijuar për të maksimizuar efikasitetin duke ruajtur një udhëtim të qetë, sipas Serenity.

Scan,  24.02.2020