Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rritet nafta

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunaur europiane, Brent, u rritën me 23 cent dhe u tregtuan me 59.35 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa tregrusit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 25 cent dhe u tregtuan me 53.54 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u tregtua me 1,609 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  21.02.2020