Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta tregtohet në rënie

mimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të marte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane ranë me 0.6 për qind dheu tregtuan me 57.30 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa tregursit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 51.90 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.5 për qind dhe u tregtua me 1,588.29 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  18.02.2020