Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës shënojnë rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të hëne.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 10 cent dhe u tregtuan me 53.63 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI,  ranë me 8 cent dhe u tregtuan me 49.56 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,573.02 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  10.02.2020