Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës në rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 83 cent dhe u tregtuan me 59.12 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 89 cent dhe u tregtuan me 53.03  dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte në nivele të qëndrueshme mëngjesin e sotëm dhe u tregtua me 1,573.72 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  08.02.2020