Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimi i naftës në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 12 cent dhe u tregtuan me 59.20 dollarë ameirkanë për fuçi.

Ndërsa tregursi referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 2 cent dhe u tregtuan me 53.12 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit humbi pikë mëngjesin e kësaj të marte dhe u tregtua me 1,579.28 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  28.02.2020