Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta shënon rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të mërkure.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 3.48 për qind dhe u tregtuan me 71.75  dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, u rritën me 2.95 për qind dhe u tregtuan me 65.65 dollarë amerikanë/ fuçi.

Ndërsa indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.7 për qind, dhe u tregtua me 1,585.08 dollarë amerikanë për onz.

Monitor, 08.01.2020