Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 1.46 dollarë amerikanë dhe u tregtuan me 70.06 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane,  WTI, u rritën me 1.17 dollarë amerikanë dhe u tregtuan me 64.22 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit avancoi me 1.6 për qind dhe u tregtua me 1,579.72 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  07.01.2020