Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës fillojnë rënien

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të marte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 26 cent ose me 0.42 për qind dhe u tregtuan me 62.18 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 32 cent ose me 0.56 për qind dhe u tregtuan me 56.73 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa indeksi i çmimit të arit ishte në nivele të qëndrueshme mëngjesin e sotëm dhe u tregtua me 1,471.41 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  19.11.2019