Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta tregtohet në rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje edhe mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.37 për qind dhe u tregtuan me 62.51 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.44 për qind, duke shkuar në 57.02 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.48 për qind dhe u tregtua me 1,463.90 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  15.11.2019