Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta rregjistron rritje

Çmimet e naftës shënuan rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 35 cent dhe u tregtuan me 62.61 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 28 cent dhe u tregtuan me 56.95 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u rrit me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1,484.67 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  06.11.2019