Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rikuperojnë çmimet e naftës

Çmimet e anftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të marte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.23 për qind dhe u tregtuan me 62.27 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.14 për qind dhe u tregtuan me 56.62 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.47 për qind dhe u tregtua me 1,503 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  5.11.2019