Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 8 cent dhe u tregtuan me 61.61 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 10 cent ose me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 56.10 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.13 për qind dhe u tregtua me 1,511.52 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  04.11.2019