Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Fillojnë rënien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 57 cent ose me 1 për qind dhe u tregtuan me 58.85 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 56 cent ose me 1 për qind dhe u tregtuan me 52.80 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte në nivele të qëndrueshme mëngjesin e kësaj të enjteje dhe u tregtua me 1,490.34 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  17.10.2019