Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta shënon rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të marte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 47 cent ose me 0.79 për qind dhe u tregtuan me 58.88 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 40 cent ose me 0.75 për qind dhe u tregtuan me 53.19 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte në nivele të qendrushme dhe u tregtua me 1,491.35 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  15.10.2019