Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të hëne.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 25 cent dhe u tregtuan me 60.26 dollarë amerikanë për fuçi.

Edhe treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë po me 25 cent dhe u tregtuan me 54.45 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,486.99 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  14.10.2019