Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës shënojnë rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të enjte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 33 cent ose me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 64.88 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 8 cent ose me 0.1 për qind dhe u tregtuan me 59.26 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte ën nviele të qëndrueshme dhe u tregtua me 1,501.93 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  19.09.2019