Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bie çmimi i naftës në bursa

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të premteje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 23 cent ose me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 60.15 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 15 cent ose me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 54.94 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishtë në nivele të qëndrueshme dhe u tregtua me 1,499.06 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  13.09.2019