Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës vijojnë rritjen

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të marte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 42 cent ose me 0.7 për qind dhe u tregtuan me 62.71 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 59 cent ose me 1.1 për qind dhe u tregtuan me 53.85 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit shënoi ndryshime shumë të vogla mëngjesin e kësaj të marte dhe u tregtua me 1,328.81 dollarë amerikanë për onz.

Monitor, 11.06.2019