Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta tregtohet në rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 32 cent ose me 0.5 për qind, dhe u tregtuan me 63.61 dollarë amerikanë/ fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 33 cent ose me 0.6 për qind, duke shkuar në 54.32 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 1 pë qind, dhe u tregtua me 1,327.74 dollarë amerikanë për onz, njëkohësisht edhe rënia më e lartë në më shumë se dy muajt e fundit.

Monitor,  10.06.2019