Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane brent, u rritën me 97 cent dhe u tregtuan me 73.18 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat u rritën me 2.3 për qind gjatë javës së kaluar.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 1.05 dollarë amerikanë dhe u tregtuan me 63.81 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat u rritën me 1.8 për qind gjatë javës së kaluar, njëkohësisht edhe rritja më e lartë që prej muajit prill.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1,275.67 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  20.05.2019