Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës vazhdojnë rritjen

Çmimet e naftës shënuan rritje edhe mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 23 cent ose me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 70.46 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, avancuan me 19 cent ose me 0.3 për qind, dhe u tregtuan me 61.23 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,297.38 dollarë amerikanë për onz.

Scan,  14.05.2019