Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta vazhdon rënien

Çmimet e naftës shënuan rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 18 cent ose me 0.25 për qind dhe u tregtuan me 71 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 8 cent ose me 0.13 për qind dhe u tregtuan me 63.32 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,285.22 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  16.04.2019