Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Prishtinë, Termokos vazhdon furnizimin me ngrohje

Pasi që mbi vendin tonë po mbretërojnë temperatura të ulëta, të cilat sipas parashikimeve meteorologjike do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme, Termokos në koordinim me KEK-un ka vendosur që të vazhdojë furnizimin me ngrohje.

Termokos sqaron se vazhdimi i furnizimit me ngrohje është në harmoni të plotë me ligjet dhe rregulloret në fuqi.

“Ndonëse ligjërisht sezoni ngrohës 2018/2019, në kushte normale klimatike do të duhej të përfundonte sot, vazhdimi i furnizimit me ngrohje është në harmoni të plotë me ligjet në fuqi dhe me rregulloret e ZRRE-së, sipas të cilave sezoni ngrohës mund të zgjatet në varësi të kushteve klimatike”, thuhet në njoftimin e Termokosit, përcjell Telegrafi.

Në fund, Termokos thotë se do të vazhdojë të përcjellë me kujdes lëvizjen e temperaturave dhe në varësi të tyre do të vazhdojë të furnizojë me ngrohje të mjaftueshme dhe cilësore gjithë konsumatorët për aq kohë sa do të jetë e nevojshme.

Telegrafi,  15.04.2019