Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta vazhdon rritjen në bursa

Çmimet e naftës shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të mërkure.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 28 cent ose me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 66.95 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 36 cent ose me 0.6 për qind dhe u tregtuan me 57.23 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u tregtua me 1,305.09 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  13.03.2019