Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta e papëpunuar shënon rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të marte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 74 cent dhe u tregtuan me 66.48 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 72 cent dhe u tregtuan me 56.79 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes ranë me 59 cent dhe u tregtuan me 56.07 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1,296.79 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  12.03.2019