Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta e nis javën në rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të hëne.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 50 cent dhe u tregtuan me 56.30 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunaur europiane, Brent, u rritën me 17 cent dhe u tregtuan me 65.24 dollarë amerikanë për fuçi.

Monitor,  04.03.2019