Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta e papërpunuar sërish në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 36 cent dhe u tregtuan me 62.33 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes u rritën me 71 cent dhe u tregtuan me 62.69 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 30 cent dhe u treguan me 53.71 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes u rritën me 36 cent dhe u tregtuan me 54.01 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,303.65 dollarë amerikanë për onz.

Indeksi i çmimit të bakrit ra me 0.2 për qind dhe u tregtua me 6,249.50 dollarë amerikanë për ton metrikë.

Indeksi i çmimit të gazit natyror ra me 2 për qind dhe u tregtua me 2.61 dollarë amerikanë për

Indeksi i çmimit të hekurit u rrit me 3.3 për qind.

Monitor,  07.02.2019