Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 33 cent dhe u tregtuan me 61.65 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes ranë me 53 cent dhe u tregtuan me 61.98  dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 32 cent dhe u tregtuan me 53.34 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes ranë me 90 cent dhe u tregtuan me 53.66 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.05 për qind dhe u tregtua me 1,314.85 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  06.02.2019