Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës së papërpunuar në rënie edhe sot

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të hëne.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 96 cent dhe u tregtuan me 83.20 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes ranë me 0.5 për qind.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u tregtuan me 73.79 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes u rritën me 1 për qind.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.6 për qind dhe u tregtua me 1,196.08 dollarë amerikanë për onz.

Scan,  08.10.2018