Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Brent dhe WTI vazhdojnë rënien

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të marte.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 3 cent dhe u tregtuan me 61.32 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 2 cent dhe u tregtuan me 64.93 dollarë amerikanë për fuçi.

Revista Monitor,  13.03.2018