Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

qarkullim

Dubai heq nga qarkullimi makinat me naftë

Dubai është një nga vendet më të bukur në botë i ndërtuar falë fitimeve të siguruara nga nafta. Dhe pse është një nga vendet më naftëmbajtës në botë, autoritetet e tij kanë vendosur të heqin nga qarkullimi të gjitha mjetet që punojnë me…

Tesla tërheq 53 mijë automjete nga qarkullimi

Kompania, e themeluar nga Elon Musk, ka konfirmuar se do të tërheqë 53 mijë mjetet e saj që kanë probleme me frenat. Tesla konfirmon se nuk ka pasur aksidente apo plagosje nga ky defekt. Bëhet fjalë për modelet S dhe X për shkak të një…

Trepça me potencial të madh qarkullues

Kryetari i Bordit të AKP-së, Petrit Gashi, ka thënë se në fund të prillit do të prezantohet studimi i fizibilitetit për “Trepçën”, i cili është marrë nga GIZ-i gjerman dhe se ai është një potencial edhe më i madh sesa ishte menduar. Punë…