Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

apple

Mahnit kampusi i rrethuar me panele diellore

Është dashur një kohë e gjatë që kampusi prej 5 miliardë USD të përfundonte së nderuari dhe tashmë është gati për publikun. I ngjashëm me një anije kozmike, kampusi i “Apple” filloi të ftojë njerëzit në qendrën e re të vizitorëve në “Apple…

Apple ka probleme me baterinë e Iphone 8

Të paktën 8 incidente janë raportuar që kur Apple lançoi telefonat në 22 shtator. Në secilën prej këtyre rasteve problemi ka qenë i njëjtë me bateritë e telefonit të cilat fryheshin aq sa hapnin edhe kapakun e telefonit duke e bërë…

Makina elektrike e Apple, një realitet?

Spekulimet se Apple po ndërton një makinë elektrike u përballën me skepticizmin e të gjithëve, por dy raporte të reja sugjerojnë se kjo mund të rezultojë një realitet. Qindra punojës të Apple po punojnë në fshehtësi të plotë për të…