Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tesla ndryshon strategjinë e çmimeve për makinat

Tesla tha se ka në plan të rrisë çmimet mesatare të automjeteve të saj elektrike me rreth 3 për qind në nivel global pas shkallëzimit të një programi të mbylljes së dyqaneve. Ky veprim vjen disa ditë pasi Tesla tha se do të mbyllte shumicën e dyqaneve fizike si dhe do të shkonte përtej një platforme të vetme online.

Por kompania ka vendosur që të mbajë “dukshëm” më shumë dyqane të hapura, bëri të ditur kompania në faqen e saj zyrtare në internet. Blerësit e fuqishëm të makinave Tesla, tashmë do të kenë një javë kohë për të kryer porosi përpara se çmimet të rriten për Modelin S dhe X, bëri të ditur kompania.

Para një muaji, Tesla njoftoi se do të mbyllë një numër të papërcaktuar të dyqaneve për të financuar një reduktim në çmimin e Modelit 3 në SHBA për 35,000 dollarë. Ndërkohë që po ecën përpara me uljen e çmimit në modelin 3 të tregut të mesëm, çmimet do të rriten për variantet më të shtrenjta të modelit 3, si dhe modelet e modelit S dhe X, të cilat tashmë mund të kushtojnë deri në 87,000 paund.

Tashmë, konsumatorët mund të porosisin me çmime ekzistuese deri më 18 mars.

Scan,  12.03.2019