Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Lagonda Concept, një specie e re elektrike

Nëse jeni më shumë se 40 vjeç dhe jeni të apasionuar pas makinave të luksit, duhet t’ju kujtojë diçka emri Lagonda.

 

Vështirë se të rinjtë e njohin këtë emër, pasi bëhet fjalë për një markë britanike që u ble nga Aston Martin në vitin 1947 dhe e bëri shumë të suksesshme në vitet ’70. Tashmë, ky emër rikthehet më i fuqishëm se më parë.

Në Sallonin e Gjenevës, Aston Martin ka njoftuar rilindjen e Lagondës, tashmë në versionin elektrik. Lagonda Vision Concept është një makinë me 4 dyer që do të nisë prodhimin në vitin 2021.

Top Channel,  08.03.2018