Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

staf

OSHEE: Aplikoni online për tu bërë pjesë e stafit

Të gjithë të interesuarit për të qenë pjesë e stafit të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike mund të bëjnë një aplikim pranë portalit të punësimit online pranë këtij institucionit. Duke klikuar këtu, ju mund të verifikoni në…

Energjia.al rikthehet më 28.08.2017

Portali i Energjisë njofton të gjithë ndjekësit se stafi i energjia.al do jetë me leje verore. energjia.al rikthehet më datë 28 gusht 2017. energjia.al  12.08.2017

KEDS: Të gatshëm të ndihmojmë KEK

Deklarata e KEDS: Të prekur thellë me aksidentin që ndodhi në Termocentralin “Kosova A,” në këto momente të vështira bashkëndjejmë me familjarët dhe të gjithë punëtorët e KEK-ut. KEDS është i gatshëm të ofrojë ndihmë dhe përkrahje të…