Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

pagesa

Bizneset në 35 kv do ta blejnë energjinë 22% më shtrenjtë

90 bizneset që furnizohen në nivelin e tensionit 35 kilovolt do ta blejnë energjinë nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) me çmim 11.6 lekë për kilovatorë në muajin janar (pa TVSH), nga 9.5 lekë/kvh, që e kishin blerë…

Tatimet i kërkojnë pagesat, IRTC i çon në gjykatë

Kur zhurma për situatën e krijuar në rafinerinë e ARMO-s ende mbetet pjesë e debateve mes qeverisë dhe naftëtarëve, si për ironi kompania IRTC tërësisht e distancuar, ka çuar në Gjykatën Administrative të Apelit institucionet shqiptare. Në…

Kurum përfundon në gjykatë

Prokuroria Elbasan dërgon në Gjykatë administratorin e "KURUM", Koray Zeytinoglu, drejtorin e blerjeve në këtë kompani, Yücel AKSU si dhe vetë kompaninë turke. Nga hetimet e kryera nga Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë…

Ballsh, naftëtarët sërish në protestë

Punonjësit e naftës në Ballsh kanë dalë sërish sot në protestë, por këtë herë përpara prefekturës. Ata kërkojnë marrjen e pagës së prapambetur prej një muaj dhe 12 paga të tjerë të prapambetura  nga komoania që ka menaxhar më parë këtë…

Bullgarët paguajnë energjinë më të lirë në BE

Çmimet e energjisë elektrike, në gjysmën e parë të vitit 2017, ishin më të ulëtat në Bullgari në mesin vendeve të Bashkimit Europian, sipas një analize të Eurostat. Bullgarët paguajnë më pak se 10 euro për 100 kW/h, ndërkohë që në…

Shala: Qytetarët të mos e paguajnë energjinë e serbëve

Drejtori i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), Behxhet Shala, bëri me dije se për problemin e shfaqur për pagesën e energjisë elektrike që qytetarët kanë paguar edhe për veriun e Kosovës, kanë reaguar edhe…

Kosovë, miliona euro për energji të pashfrytëzuar

Nga vitit 2012 e deri më tani konsumatorët në pjesë të tjera të vendit kanë paguar nga mbi 8 milionë euro për humbjet komerciale në veri të vendit. Sipas statistikave, vetëm në veri, humbjet komerciale shkojnë deri në 4.5 për qind,…

OSHEE: Shtyhet afati i pagesës me këste

Me propozim të OSHEE, Këshilli Mbikqyrës miratoi shtyrjen e afatit për skemat lehtësuese të pagesës me këste për abonentët familjarë dhe jo-familjarë. Konkretisht u vendos afati i vlefshmërisë deri me 31 Dhjetor 2017, të së drejtës për…