Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

diamante

Jo vetëm ari, standardizohet edhe investimi në diamante

Kur bëhet fjalë për gjetjen e një strehe , investitorët zakonisht mendojnë për arin ose thesare të ndryshme. Tani, për të gjithë ata që kërkojnë strehim nga rreziqet globale në Singapor ka filluar tregtia e diamanteve me një madhësi sa një…

Brenda minierës më të pasur të diamanteve

Nga një vend i varfër në një shtet të pasur me rezerva të shumta diamanti, Botsvana është aktualisht një nga pikat e nxehta të nxjerrjes dhe përpunimit të gurit të çmuar Miniera Juaneng është një kazan gjigant i pluhurit, 2 kilometra…