Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

moglice

HEC-i i Moglicës me kapacitet dyfish sa i Banjës

Pas përfundimit me sukses dhe vënien në punë të HEC-it të Banjës nga kompania Statkraft në lumin Devoll, hidrocentrali tjetër që është në proces të punimeve, Moglica do të ketë kapacitet më shumë se sa dyfishi i hidrocentralit të Banjës.…

Gjiknuri e Peleshi vizitojnë HEC-in në Moglicë

Zv.Kryeministri z.Niko Peleshi dhe Ministri i Energjisë e Industrisë z.Damian Gjiknuri ishin në Moglicë ku inspektuan punimet për ndërtimin e hidrocentralit, pjesë e Projektit Hidroenergjitik të Devollit. Pas përfundimit dhe vënies në…

Devoll Hydropower, tender për pyllëzim në Moglicë

Kompania Devoll Hydropower (DHP), në pronësi të kompanisë norvegjeze Statkraft, hapi tenderin për parakualifikimin e kompanive që do të pyllëzojnë dhe mirëmbajnë 540 hektarë pyje në zonën e Moglicës ku do të zhvillohen punimet për ndërtimin…