Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

c”

“Lista C”, qeveria fsheh shitjen e vendburimeve të reja

Ministri i Ekonomisë Nasip Naço, zbardhi vetëm majën e ajsbergut të asaj ç’ka është duke ndodhur vërtetë me shitjen e “Albpetrolit” nga qeveria duke iu përgjigjur insistimit të medias se “lista C” përfshinte zonën midis Tiranës dhe…