Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Prill 6, 2017

Përurohet investimi i ri i KEDS

Drejtori i misionit të USAID-it James Hope do të marrë pjesë në përurimin e trafostacionit të ri me fuqi 630kW në ndërmarrjen Rroni Fer në Gjakovë si pjesë e mbështetjes nga ana e USAID-it të bizneseve anembanë Kosovës përmes aktivitetit…

ESAN paralajmëron investime në Kosovë

Kompania e njohur turke në sektorin minerar ESAN me iniciativë të Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci ka prezantuar sot para Komisionit Ndërministror mundësitë dhe planet e saj investive në Republikën e Kosovës dhe akterëve…

2016 solli 11 projekte energjitike në Gjilan

“Rruga e Bujanocit”, “Rruga Qarkore”, “Veleknica”, “28 Nëntori”, janë vetëm disa nga projektet e përfunduara investive në rrjetin elektrik të komunës së Gjilanit. Problemet e Gjilanit me energji për shkak të rrjetit të stërvjetëruar…

Gjiknuri-Schutz në Orikum, nis investimi

Ministri i Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri shoqëruar nga ambasadorja e Gjermanisë në Tiranë Susanne Schütz dhe ajo e Kroacisë Sanja Bujas Juraga morën pjesë në ceremoninë e nisjes së ndërtimit të nënstacionit të ri elektrik…

Nafta prek nivelin më të lartë këtë muaj

Gjatë sesionit të sotëm, çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare kanë zgjeruar fitimet e djeshme, duke u ngjitur kështu pranë nivelit më të lartë të 1 muaji. Sinjalet që vijnë nga tregu e që flasin për një ngushtim të hendekut kërkesë…

New HPP along Shushica River

Just a week after the announcement of the winning company for the concession of the hydropower plant of Guri i Bardhe, the Ministry of Energy and Industry has granted another concession. The last concession involves the Construction of…