Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

invalid

Qeveria, amnisti për minatorët invalidë

Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për faljen e detyrimeve ndaj fondit të sigurimeve shoqërore të personave në pension invaliditeti dhe të personave që kanë marrë pension sipas ligjit “Për pensionet e punonjësve që kanë punuar në…

Invalidët kërkojnë rimbursim për energjinë

Shoqatat e Invalidëve në të gjithë vendin kanë nisur lobimin për të përfshirë në politikat shtetërore përfitimet që gëzonin për shkak të statusit para viteve 2012. Qeveria “Rama” ka zgjidhur çështjen e pagesave të paaftësisë,…