info@energjia.al

Nderprerje OSHEE 17.11.2014

Data: 17/11/2014
Orari: 09:00 - 15:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: ne Bashkine Rrogozhine, Burgu Rrogozhine, Malesia Rrogozhine, Ujesjellesi Rrogozhine, Ujesjellesi Çerme Lushnje, Ujesjellesi Harizaj, Komunat Gose, Subjektet private Fabrika e Qumeshtit “FERLAT”, Teqja, Fshatrat e Peqinit : Karine, Dragaj, Kaziaj.

Nderprerje OSHEE 12.11.2014

Data: 12/11/2014
Orari: 10:00 - 12:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Lushnje: Bizneset private ne Lushnje, Lagja ''18 Tetori'', Lagja ''Loni Dhamo'', Lagja ''Xhevdet Nepravishta'', Komunat Hysgjokaj, Ballagat, Zgjan, Golem, Dushk, Kasharaj, Hajdaraj, Ujesjellsi Lushnje, Komunat Krutje dhe Fiershegan.

Nderprerje OSHEE 05.11.2014

Data: 05/11/2014
Orari: 05:00 - 07:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Tirane: Valias, Laknas, Pompat e Ujit Valias, Bathore, Kamez (Pjesa veriore); Durres dhe Tirane: Rrethinat Shkozet, Kenete, Spitalle, Durres-Keneta, Burgu Durres, Porto Romano, ANTA pastrimi detar, Hamallaj, Rrethinat-Shijak, Romanat, Gjepale, Kenete, Sukth, Xhafzotaj, Qerret, Marqinet, Gjokaj, Marikaj, Manze, Rade, Hamallaj, Mali i Robit, Pallatet e Almakut, Ujesjellsi-Maskuri, Impianti i Ujerave te Zeza, Subjektet private te lidhura ne linjat 35 kV Plastika, Pulari “Duka'' , Karburant “Elda'' , Karburant “Kastrati'' , Impjanti Gazi , Kantina e veres , ''Deka'' , '' Mermeri '' , '' Salillari '', Fabrika e Kepuceve, Maminas Rroba, ''Agroblend '', Materiale ndertimi “Ver Shala '' , Pulari “FAREM'' , ''Metali'' , Pulari “Deda'', ''Diamanti'', '' INERTE '', ''Ital- Alba'' dhe Radistacioni-Fllake.

Nderprerje OSHEE 25.10.2014

Data: 25/10/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Instituti i Larte i Arteve dhe ushqimi dyte i Kryesise se Kuvendit

Nderprerje OSHEE 03.10.2014

Data: 03/10/2014
Orari: 09:30 - 11:30
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: ne rrethin Kolonje perkatesisht: Komuna Mollas, Çlirim, Vithkuq, Antenat e Kompanive AMC, Vodafon, Eagle, Plus, Telekom, HEC-et: Qarri, Qafe-Zeze, Treska.

Nderprerje OSHEE 25.09.2014

Data: 25/09/2014
Orari: 09:00 - 13:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Tirane: Rr. ''Bektash Berberi'', Rr.'' Astrit Kola'', Rr. ''Selim Brahja'', Zona Sauk-Pallati i Brigadave, Vila Nr.4 , Fshati SOS, Shkolla e Policise. Linza; Sureli; Priska; Antenat -Televizive Dajt; Vila Qeveritare Dajt ; Qafe Molle, Zallbastar, Shupal; Shenmeri; Subjektet private ''SHIU'', ''TELEFERIKU'' ,''IMPIANT I UJIT''.

Nderprerje OSHEE 17.09.2014

Data: 17/09/2014
Orari: 05:00 - 08:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Tirane: Fabrika STELA, Rinas, Fabrika e lengjeve Albkristi, Bashkia Vore, Pallatet te fusha ''Misto Mame'', Zona Yzberish, Bashkia Kamez, Bizneset ne Autostraden Tirane-Vore, Bizneset ne Rrugen Vore-Fushe Kruje, Subjektet private ''Aster'', '' DEA'', ''FIORE'', ''Farma UON'', ''Plastika-Tirana''.

Nderprerje OSHEE 15-19.09.2014

Data: 15-19/09/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remonte
Zonat pa energji: Golem: Zona Golem-Mali Robit, Zona Golem-Shkembi i Kavajes, Zona Golem-Perroi i Agait, Zona Stacioni Trenit-Perroi i Agait, Vilat ‘’Kastrati’’. ne Qytetin e Cerrikut, Bashkia Cerrik, Spitali, Bizneset ne Cerrik, Ujesjellesi Cerrik. ne Bashkine Patos, Ujsjellesi Patos, Fidrat e Naftes, Komuna Roskovec, Kurjan, Strume, Kutalli, Çukalate. Shkoder: Komuna Oblike, Berdice, Velipoje, Plazhi Velipoje. ne Bashkine Permet, ne Berat: Lagja Ish Ushqimorja. ne Fier: Lagja ''1 Maji'', ''11 Janari'', ''Apollonia'', ne Bashkine Konispol, Komunat Livadhja, Markat, Aliko. ne Bashkine Cerrik, ne Maliq, Kavaje, Ndroq, Rrogozhine, Kurbin, Diber, Lezhe.

Nderprerje OSHEE 11.09.2014

Data: 11/09/2014
Orari: 13:00 - 16:00
Shkaku: OSHEE remont i detyruar
Zonat pa energji: Zonat perreth Pallatit te Sportit "Asllan Rusi", si dhe Universiteti "Zoja e Keshillit te Mire".

Nderprerje OSHEE 05.09.2014

Data: 04/09/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Miniera Lozhan dhe Miniera Qencke. Bashkia Kruje, Malesia Kruje, Bashkia Fushe Kruje, Burgu Fushe Kruje, Komuna Nikel, Borizan, Luz, Budull, Pompat e Ujsjellesit Durres, Subjekti Gurore, Fabrika e Tullave, Serat, Subjekti ''Ital-Koli''.