Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 25, 2017

Nafta i rikthehet fitimeve

Çmimet e naftës janë ngjitur sërish në nivelin më të lartë në 2 vitet e fundit, për shkak të mbylljes së tubacionit Keystone, që lidh fushat naftëmbajtëse kanadeze me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Gjithsesi, në treg po ndikon edhe…

Drought prompts OSHEE to spend record money

Albania’s Electricity Distribution Operator OSHEE has provided the required energy for December, while the sum spent amounts to 27.8m euros. Referring to an OSHEE report, the price with which the company has secured the largest amount is…

Bashkia teston mjete elektrike te parku i liqenit

Krahas testimit të autobusëve elektrikë, të cilët do të zëvendësojnë së shpejti flotën e autobusëve në kryeqytet, Bashkia e Tiranës ka testuar edhe mjete të tjera ekologjike. Bëhet fjalë për disa motorë dhe skuterë elektrikë, të cilët…