Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Maj 17, 2017

TAP, sot një vit nga fillimi i punimeve

Sot shënohet përvjetori i parë i fillimit të ndërtimit të Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP), një nga projektet më të mëdha dhe strategjike të infrastrukturës energjetike (gaz natyror) në Evropë, veprimtaritë në secilin nga tre vendet…

Nafta përmbys trendin

Pas disa sesionesh me radhë, çmimet e naftës kanë përmbys trendin, duke u regjistruar në rënie. Trajektorja e re e çmimeve merr shtysë nga të dhënat e fundit që flasin për një rritje të prodhimit dhe rezervave në Shtetet e Bashkuara të…

Koka: Aksion në industrinë hidrokarbure

Ministri i Mjedisit, Lefter Koka inspektoi impiantin e pastrimit të grykëderdhjes së lumit Shkumbin, të njohur si një nga grykëderdhjet më problematike në vend. Pasi përfundoi inspektimin e impiantit Ministri Koka e vlerësoi maksimalisht…

TAP, një vit nga ndërtimi, çfarë është bërë

Një vit nga nisja, ndërtimi i gazsjellësit Trans Adriatic Pipeline (TAP), projekti më i madh infrastrukturor energjetik (gazi natyror) vlerësohet se po ecën sipas të gjitha parashikimeve. Sipas deklaratave të bëra nga konsorciumi,…