Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Mars 15, 2017

Propozohet ulja e taksës për naftën

Shoqëria civile i ka nisur një propozim Kuvendit të Shqipërisë për të ulur nivelin e taksimit mbi naftës, që është arsyeja kryesore se pse çmimet e karburantit në vend janë ndër më të shtrenjtat në Europë. Ky propozim synojn që të unifikojë…

Thellohet skandali i Bankers Petroleum

Thellohet skandali me kompaninë e nxjerrjes se naftës, Bankers Petrolium. Një tjetër raport i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore ka zbuluar se Bankers ka manipuluar dokumentacionin për të shmangur pagesën e takes se tatim-fitimit edhe…

Dosja CEZ fundos tre ish-ministra

Komisioni hetimor për çështjen ‘CEZ’, në bazë të konkluzioneve të hetimit dhe të ligjit për komisionet hetimore, do të referojë në Kuvend një raport me gjetjet gjatë hetimit të privatizimit të OSSH. Shqiptarja.com zbardh konkluzionet e…

Goldman Sachs vlerëson pozitivisht OPEC-un

Çmimet e naftës iu larguan niveleve minimale të tre muajve të fundit gjatë së mërkurës, si pasojë e të dhënave të fundit. Numrat flasin për një rënie të papritur të rezervave të naftës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Nga ana tjetër,…

Janari, bien importet e naftës me 38%

Importet e karburanteve shënuan rënie pikiatë në muajin janar të vitit 2017. Sipas të dhënave nga Ministria e Financave, në janar u importuan vetëm 21,899 tonë karburante me një rënie 38 për qind në krahasim me janarin e vitit 2016.…