Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nderprerjet e Energjise


Data Ora Shaku Zona
30/10/2013 09:00 - 14:00 CEZ remont Bashkia Pogradec, komuna Bucimas, Komuna Bradashesh, Zona e kombinatit metalurgjik, uzina e karbonit, Balldren fabrika e tullave.
25/10/2013 08:00 - 15:00 OST remont Bashkia Belsh; Komuna Rrase dhe fshatrat Trojas ; Qafe Shkalle ; Perroi Zi; Bashkia Peqin; Komuna Perparim; Komuna Pajove; Komuna Gjocaj; Komuna Sheze; Komuna Karine
26/10/2013 08:00 - 17:00 OST remont Paskuqan 2 ; Babru (pjeserisht); Kodra e Kuqe, Bathore; Paskuqan
30/10/2013 - 01/11/2013 08:00 - 17:00 OST remont Komuna ''Gracen'' dhe Fshatrat Shijon; Reçan; Ulem; Mamel
31/10/2013 - 01/11/2013 08:00 - 16:30 OST remont Komuna''Derjan''; Komuna''Rukaj'', Komuna ''Macukull''; Komuna''Derjan''(pjeserisht); Komuna ''Selite''
31/10/2013 09:00 - 15:00 OST remont Komuna ''Farke'' dhe Pallatet prane Kopshtit Botanik
01/11/2013 08:00 - 16:00 OST remont Bashkia Belsh; Komuna''Rrase'', Bashkia Peqin; Komuna ''Perparim''; Komuna ''Pajove''; Komuna ''Gjocaj''; Komuna ''Sheze''
29/10/2013 - 30/10/2013 08:00 - 17:00 OST remont Komuna ''Bushat'' me fshatrat Bushat ; Ashte; Kosmaç; Pleshe; Barbullush; Rranxa; Melgushe; Mali Jushit.
01/11/2013 12:40 - 14:30 CEZ remont rruga Jordan Misja, rruga Siri Kodra, rruga Vangjel Noti, zonat prane shinave te trenit, zona mbrapa spitalit ushtarak, Zona prane parkut te autobusave, Paskuqan, Bathore, zona e Kodres se Kuqe dhe koder Institut
01/11/2013 08:00 - 13:00 CEZ remont Rruga Siri Kodra, rruga 5 Maji, rruga Agllai Taka, rruga 4 Deshmoret, rruga Thanas Ziko, pjeserisht rruga Dibres, rruga Bardhyl dhe zona Babrru