info@energjia.al

Ndërprerje OSHEE 29.09.2016

Data: 29/09/2017
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Në rrugën “Artan Lenja”, pranë ish Parkut 21 Dhjetori, tek Fusha e Aviacionit

Ndërprerje OSHEE 26.08.2016

Data: 26/08/2016
Orari: 09:00 - 12:00
Shkaku: Remonte OSHEE
Zonat pa energji: Rrethi Gjirokastër: Grehot, Topullaraj, Valare, Lunxheri, Andon dhe Poci / Rrethi Tepelenë: ujësjellësi Bambull, Dukaj, Turan, Salari, Nivicë, Gusmar, Rexhin dhe Progonat / Rrethi Tepelenë / ish – komunat Buz dhe Luftinjë, • Antenat e Gllaves TVSH/ Rrethi Tepelenë / fshatrat Cerrilë, Belike, Bylysh, Kashisht, Vagalat, Maricaj, Arzë e Vogël, Arzë e Madhe dhe Shales

Ndërprerje OSHEE 25.08.2016

Data: 25/08/2016
Orari: 14:00 – 15:00
Shkaku: Remonte OSHEE
Zonat pa energji: / Rrethi Fier / Lagjet: 1 Maj, 11 Janari, Apolonia, Sheqi i Vogël, Kryengritje e Fierit, Sheqi i Madh, liri dhe ish-komuna Qendër (Zhupan, Drize)

Ndërprerje OSHEE 15.07.2016

Data: 15/07/2016
Orari: 09:00 - 12:00
Shkaku: investime ne rrjet
Zonat pa energji: Gryk Lumi, Hidrovor Tale, Rril, Barbullojë, Gajush, Shënkoll,Tale dhe Burgu i Shënkollit.

Ndërprerje OSHEE 15.07.2016

Data: 15/07/2016
Orari: 09:00 - 13:00
Shkaku: investime në rrjet
Zonat pa energji: zona pranë 3700,Babrru (pjesërisht), Paskuqan, Paskuqan 2, zona e Kodrës së Kuqe, Privat Ajka.

Ndërprerje OSHEE 14.06.2016

Data: 14/06/2016
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Bathore, Bregu i Lumit, Valias, Parafabrikatet Kamëz, Zona pranë 3700, Babrru, zona e Kodrës së Kuqe, Paskuqan, Kodër-Kamëz, Insitut Kamëz/

Ndërprerje OSHEE 21-22.04.2015

Data: 21-22/04/2016
Orari: 09:00 – 13.00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Rr. “Siri Kodra” (pjesërisht), “Rruga e Dibrës” (pjesërisht), Rr. “5 Maji” (pjesërisht), zona e Babrrusë, Rr. “4 Deshmorët”, Rr. “Thanas Ziko”, Rr. “Bardhyl” (pjesërisht, bizneset private “Kimike Bora”, “Loxha”, zona e Babrrusë, bizneset private “Ajka”, “Fabrika e Bukës” dhe Rr. “Agllai Taka”.

Ndërprerje OSHEE 20.04.2015

Data: 20/04/2016
Orari: 09:00 - 13:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: “Siri Kodra” (pjesërisht), “Rruga e Dibrës” (pjesërisht), Rr. “5 Maji” (pjesërisht), zona e Babrrusë, Rr. “4 Dëshmorët”, Rr. “Thanas Ziko” dhe Rr. “Bardhyl”(pjesërisht); fshati Gërdec, Marqinet dhe Prezë.

Ndërprerje OSHEE 19.04.2015

Data: 19/04/2016
Orari: 09:00 - 13:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: N/stacionin “Vora” dhe kufizime do të ketë në fshatin Gjokaj, Kodër Bërxull, rruga Vorë – Rinas, zona pranë stacionit të trenit Vorë, Marikaj dhe zona Vorë – Marikaj;

Ndërprerje OSHEE 18.04.2015

Data: 18/04/2016
Orari: 09:00 – 13.00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: zona te “2000 Apartamentet”, Rr. “Vangjel Noti”, zona pranë ish-kombinatit “Josif Pashko”, Paskuqan, Kodër Kamëz dhe Instituti Bujqësor, Kamëz;