info@energjia.al

Ketu mund te gjeni disa informacione baze per energjine, karburantet dhe gazin natyror:

C’fare eshte energjia?

Origjina e karburanteve

Tipet e karburanteve

Gazi natyror

Cmimet e karburanteve

Fjalor

Konvertues